Onderhouds / Maintenance Engineer (Chief Engineer)Waar bestaan de werkzaamheden uit?

De Onderhouds Engineer is een functie-in-opleiding met het oog op het doorgroeien naar de volwaardige functie als Maintenance Supervisor. Hij / zij voert dezelfde taken uit als de Maintenance Supervisor zoals o.a.: onderhoud van materieel, technische systemen, en structuren volgens de (door de onderhoudsafdeling vastgestelde) geldende regels, voorschriften, en normen.


Welke kennis heb ik nodig voor deze baan?

Om in aanmerking te komen voor deze positie moet je het volgende hebben:

 Bewijs van Bekwaamheid als Maritieme Engineer STCW 95 III/2 (unlimited)


Hoe krijg ik deze baan?

Je komt vanuit de maritieme industrie, waar je het Chief Engineer certificaat hebben behaald. Er is geen offshore ervaring vereist voor deze functie. Indien je het Chief Engineer certificaat op zak hebt, kun je ook vanuit een baan als Engine Room Responsible doorgroeien naar deze Onderhouds Engineer functie.Maintenance Supervisor (Chief Engineer)


Waar bestaan de werkzaamheden uit?

De Maintenance Supervisor is het hoofd van de Onderhoudsafdeling en rapporteert rechtstreeks aan de OIM. De Maintenance Supervisor is algeheel verantwoordelijk voor het onderhoud van materieel, technische systemen, en structuren volgens de toepasselijke wet- en regelgeving vastgelegde normen.

Hij of zij is ook verantwoordelijk voor het op de hoogte stellen van de OIM en Senior Boormeester (Toolpusher) over de conditie van de machines en apparatuur, het bestellen van onderdelen, de rapportage, en de beoordeling van het onderhoudspersoneel.


Welke kennis heb ik nodig voor deze baan?

Om in aanmerking te komen voor deze positie moet je het volgende hebben:

 Bewijs van Bekwaamheid als Maritieme Engineer STCW 95 III/2 (unlimited)


Hoe krijg ik deze baan?

Na ruime ervaring als Offshore Maintenance Engineer, waarbij je jou kennis en vaardigheden hebt bewezen, kun je doorstromen naar Maintenance Supervisor.[+] Ga terug naar het complete overzicht van Offshore Banen.

 

Offshore Banen

Offshore Banen en Functies
in de Olie & Gas IndustrieOffshore Banen Bekijken  Nu Bekijken
Woman Welding Offshore


Offshore Industrie

Offshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!