Offshore Safety (veiligheids) OfficerWaar bestaan de werkzaamheden uit?
De veiligheidsbeambte assisteert het Rig Management om ervoor te zorgen dat de gezondheid, veiligheid en milieu (HSE) werkzaamheden aan de Unit voldoet aan de geldende HSE regels en voorschriften. Hij of zij leidt campagnes, neemt initiatieven, overziet, inspecteert en onderzoekt (met betrekking tot veiligheid op het werk) of de regels en voorschriften, met betrekking tot de voorbereiding op noodsituaties, nageleeft worden.Welke kennis heb ik nodig voor deze baan?

De Safety Officer moet kennis en inzicht hebben van relevante wetten, met inbegrip van de Vlaggenstaat en de Kust wetten, voorschriften, procedures, en afspraken die de boorwerkzaamheden van het bedrijf bepalen. Daarnaast moet hij of zij vertrouwd zijn met de kwaliteit, veiligheid en milieu management principes.Hoe krijg ik deze baan?

De Safety Officer (veiligheidsbeambte) heeft minimaal 2 jaar ervaring in voorgaande Safety Officer posities (ongeacht de industrie, onshore en/of offshore) in combinatie met minimaal 4 jaar offshore ervaring.

[+] Ga terug naar het complete overzicht van Offshore Banen.

 

Offshore Banen

Offshore Banen en Functies
in de Olie & Gas IndustrieOffshore Banen Bekijken  Nu Bekijken
Woman Welding Offshore

Offshore Industrie

Offshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!