VCA

De vacatures die hier geplaatst worden zijn recentelijk gepubliceerd op diverse websites op Internet. Deze banen in de Offshore Industrie variëren van "Entry Level Jobs" tot functies welke ervaring danwel een offshore opleiding vereisen. In de Offshore Olie & Gas Industrie zijn altijd banen te vinden, dit komt omdat de banen veelal voor vaste periodes zijn (3 maanden tot enkele jaren). Als het project stopt worden de meeste werknemers ontslagen. Als werknemer ga je daarom vaak van project naar project, wereldwijd en internationaal werken is het avontuur wat je bij een kantoorbaantje nooit mee zult maken.

De voordelen zijn de wisselende wereldwijde locaties waar je werkt, de werkroutine's (b.v. 28 dagen werken / 28 dagen vrij), je doet veel ervaring op en je job is uitdagend en een avontuur. Je wordt op kosten van de werkgever wereldwijd verhuist, je vliegtickets worden betaald, je gaat

Offshore Banen

Offshore Banen en Functies
in de Olie & Gas IndustrieOffshore Banen Bekijken  Nu Bekijken
Woman Welding Offshore


VCA
per helicopter naar de werklocatie en het salaris is riant. De nadelen wegen helaas net zo zwaar, een vaste baan tot aan je pensioen zit er niet in, je moet vaak solliciteren op nieuwe "job-openings" om aan het werk te blijven, dagelijks keihard werken (soms tot wel 16 uur per dag), de soms moordende competitie onder collega's en het lang weg zijn van vrienden en familie.

[+] Lees meer over het leven offshore hier.
Offshore Industrie

Offshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!